Selskabsrestaurant og mad ud af huset

Tlf: +45 75 15 15 00

Tarphagevej 9 6710 Esbjerg V​

E-mail: kontakt@dro.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os på 75 15 15 00 eller kontakt@dro.dk 

All Inclusive treretters menuer

Download menukort som pdf

Mandag til fredag: fra 425,- kr. pr. pers.

Lørdag og søndag: fra 465,- kr. pr. pers.

Priserne gælder for min. 25 voksne.

Uden All Inclusive sælges menuen til min. 15 voksne gæster.

Ønskes menuen uden All Inclusive begynder menuprisen på 300,- kr. pr. person for en

treretters menu.

Med All Inclusive er I altid sikre på, hvad den endelige regning løber op i.


Vores All Inclusive arrangementer er sammensat med udgangspunkt i femtimers arrangementer enten fra 12.00 - 17.00 eller fra 18.00 - 23.00.


Festen kan naturligvis fortsætte med All Inclusive udover de fem timer. Pris 55,- kr. pr. person den første time og herefter 45,- kr. pr. person pr. påbegyndt time.

All Inclusive indeholder

  • Menu
  • Borddækning
  • Lys og servietter
  • Husets hvid- og rødvin
  • Pilsner og Classic
  • Isvand
  • Et bredt udvalg af sodavand
  • Blomstervaser
  • (Blomsterdekorationer laves mod tillæg)

Der tages forbehold for moms- og prisstigninger.

FISKEFORRETTER

Evt. tillæg pr. person

Tuncarpaccio med wasabicreme og ristet sesam, dertil marinerede babysalater og sprød bruchetta

+ 12,- kr.

Grillstegt filet af hellefisk med cremet risotto, brøndkarsesalat, luftig blåmuslingecreme og høvlet parmesan

+ 25,- kr.

Ristede scampirejer med smørdampet urtejulienne, mild karry-ingefærcreme samt friske krydderurter

+ 12,- kr.

Oksens kolde fisketallerken med dampet fisk, rejer, slikasparges, farverig salat, bagte græskarkerner og dressing

Lameller af Fanø laks med ristede rugbrødscroutoner, mild rygeostecreme, marineret friséesalat, karse og radiser

+ 22,- kr.

Ovnbagt torskefilet med citrusristet jomfruhummer, avocadomousse og ingefærsyltede nødder

+ 28,- kr.

Dampet rødspætteroulade med spinat og røget laks, farverig salat, sauce verte, peberfrugttern og bagte græskarkerner

Surimiterrin af sejfilet med krebsehalesalat, rød dressing og lime

+ 5,- kr.

Skummende jomfruhummercremesuppe med dild-olie, jomfruhummerhaler, smørdampede pak choi og tomat

+ 18,- kr.

KØDFORRETTER

Evt. tillæg pr. person

To tarteletter med hønsekød i aspargessovs, tomat og persille

+ 5,- kr.

Carpaccio af oksemørbrad, marineret med sennepsvinaigrette, vagtelspejlæg, salatbuket, ristede pinjekerner, tomatconcassé og høvlet parmesan

+ 24,- kr.

Lun spinatpandekage fyldt med karrystuvede grøntsager og skinke, dertil farverig salat og krydderurtedressing

Italiensk antipastatallerken med pølse og skinke specialiteter, syltede grøntsager, oliventapanade, hjertesalat og kørvel

+ 18,- kr.

Terrin af fransk andelever, serveret med tern af hvidvinsgelé, frugtkompot, ristet brød og krydderurtesalat

+ 35,- kr.

Klassisk Cæsarsalat af unghanebryst fra Hopballe Mølle med romainesalat, sprød bacon, hvidløgscroutoner og parmesanflager

+ 18,- kr.

Skiver af speck fra Østrig, serveret med tomat-mozzarellasalat, basilikumpesto og grillede artiskokker

+ 12,- kr.

HOVEDRETTER

Evt. tillæg pr. person

Braiseret oksesteg som vildt med brunede kartofler, hvide persillekartofler, ½ æble med ribsgele, fuglerede fyldt med waldorfsalat og flødevildtsauce

Grillet svinemørbrad stegt med citron og timian, dertil årstidens grøntsagssauté, gulerodssoufflé, dampede forårsløg, skindstegte babykartofler og mild peberflødesauce

Farseret unghanebryst med grillet polenta, tomat-auberginesalsa, smørdampede grønne asparges, råstegte kartofler og kørvelcremesauce

+ 27,- kr.

Rosastegt kalveculotte smurt med sennep og timian, dertil kartoffelbåde i pankomel, råstegte pastinakker, smørdampede persillegulerødder, svampesauté med tomat samt ingefærsauce

+ 32,- kr.

Grillstegt oksefilet med rødvinssauce, sauté af friske bønner med hvidløg og tomat, kartoffellasagne, sprøde løgringe, svampeflan og marineret feldsalat

+ 48,- kr.

Krondyrfilet med selleripuré, ristede hasselnødder, vilde svampe, timiankartoffelrøsti, rødkålsalat med tørrede tranebær og portvinsglace

+ dagspris

Grillstegt oksemørbradsmedaljon med gulerodspuré, stegte hvidløgssvampe, kartoffelfondant, baconpastinak, salat af ærteskud og blomkål samt estragonsky

+ 68,- kr.

Kalvemørbrad med jomfruhummerspyd, hindbærsyltede rødløg, ærtepuré med trøffel og sort peber, dampede forårsløg og kartoffelsoufflé

+ 68,- kr.

Helstegt oksecuvette med råstegte grøntsager, mild peberskysauce, små ristede kartofler samt to slags friske grøntsager

+ 18,- kr.

Grillstegt svinefilet marineret i teriyaki og korianderfrø derefter rullet i tandorikrydderi, serveret med ristede blomkål, sauté af broccoli og rødløg, dampede pak choi og råstegte kartofler med frisk koriander og sojacremesauce

+ 15,- kr.

DESSERTER

Evt. tillæg pr. person

Hjemmelavet fragilitéroulade med vanilleis og to slags sorbet, bærcoulis, chokoladegitter og friske frugter

+ 17,- kr.

Desserttallerken med fem kreative lækkerier efter sæsonen

+ 38,- kr.

Hjemmelavet vanillepyramide med frugtsalat, bærsauce og chokoladepynt

Klassisk tiramisu med kakao, ladyfingers og mascarpone dertil blåbærpuré og frugt

+ 22,- kr.

Chokoladenøddekurv med tre slags is, eksotiske frugter samt frugtcoulis

+ 17,- kr.

Hjemmelavet nougatparfait på sprød nøddebund og sauce af passionsfrugter

+ 22,- kr.

Gateau Marcel med bagte blommer i sirup og rørt vanillesoftice

+ 27,- kr.

Passion-orangefromage med gulerodskage og pleskenvaffel

+ 12,- kr.

Hindbærmousse på kagebund, chantillycreme, hindbær og hvide chokoladespåner

Chokolade-appelsinparfait med chilimarineret appelsinsalat, knuste pistacienødder og hvid Sarah Bernard creme

+ 22,- kr.

NATMAD

Evt. tillæg pr. person

Klar suppe med kød- og melboller, suppeurter samt friskbagt brød

75,- kr.

Pålægsbord med friskbagt grovbrød

95,- kr.

Karrysuppe med ris, peberfrugt, hønsekød og friskbagt brød

75,- kr.

Burritos - mexicanske pandekager med tre slags spændende fyld

80,- kr.

Biksemad med hjemmesyltede rødbeder, spejlæg og rugbrød

75,- kr.

Flødelegeret aspargessuppe med kødboller, aspargessnitter og friskbagt brød

75,- kr.

Ungarsk gullaschsuppe med oksekød, kartofler, røget paprika, tomat og friskbagt brød

89,- kr.

Kartoffelporresuppe med bacon, brødcroutoner og friskbagt brød

75,- kr.

Ribbenstegssandwich (lav selv) med rødkål, agurkesalat, salat og dressing

89,- kr.

Hotdogs med alt i tilbehør

80,- kr.

Blandede frisksmurte sandwich med spændende pålæg og fyld

75,- kr.

ØVRIGE PRISER

Børn fra 0 til og med 2 år - uden opdækning

0,- kr.

Børn fra 0 til og med 2 år - med opdækning

100,- kr.

Børn fra 3 til og med 12 år

½ pris af arrangementet, dog max 300,- kr.

Afbuds-couverter:

Fuld couvertpris ved afbud senere end to dage før arrangementet

Velkomstdrink

fra 43,- kr. pr. stk.

Husets vine

fra 218,- kr. pr. flaske

Kaffe/te

31,- kr. pr. pers.

Hjemmebagte småkager

22,- kr. pr. pers.

1 stk. kransekage petit four og 1 stk. fyldt chokolade

32,- kr. pr. pers.

Div. spiritus, 2 cl.

Fra 20,- kr. (mulighed for køb af hele flasker)

Cognac, 2 cl.

42,- kr.

Div. Likør, 2 cl.

32,- kr.

Baileys, 2 cl.

25,- kr.

Pilsner/Egekilde

31,- kr. pr. stk.

Diverse sodavand

30,- kr. pr. stk.

Menu trykt på silkebånd

25,- kr. pr. stk.

Overtid/fortsættelse af fri bar

55,- kr. pr. pers. for den første time, herefter 45,- kr. pr. påbegyndt time

Helligdage

+ 50,- kr. pr. pers.

Musikcouvert eksklusiv drikkevarer

145,- kr.

FØLG OS PÅ

KONTAKT

FIND VEJ

Tarphagevej 9

6710 Esbjerg V

Find os på Google Maps her

KONTROLRAPPORT