1, 2 eller 3 retters menuer

Klassisk​

Forretter

  • Cremet tunmousse med ristede mandelflager, rejer, farverig salat, tomatiseret dressing
  • Fyldt spinatpandekage med karrystuvede grøntsager, skinke, små salater og dressing
  • Røget lakseroulade med spinatbund, flødeostecreme med tomat og citron, purløgssauce og salat
  • Sprøde luksustarteletter med hønsekød i aspargessauce, tomat og hakket persille

Friskbagt brød og økosmør er inkluderet ved alle forretter, dog ikke ved tarteletter)

Hovedretter

  • Gl. dags kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat og fuglerede, hvide og brunede kartofler, flødevildtsauce og halve æbler med ribsgelé
  • Sprængt svinekam med kogte grøntsager, flødesauce og hvide kartofler med persille
  • Herregårdsbøf med grillet tomat, stegte kartofler, dampede ærter og bearnaisesauce
  • Stegt kyllingebryst med hjemmelavet agurkesalat, rabarberkompot, flødesauce og hvide persillekartofler​

​Desserter

  • Hjemmelavet islagkage med to slags is, bærsauce og chokoladepynt
  • Citronfromage med flødeskum og chokoladespåner
  • Rubinsteinfromage med makronbund og fyldte vandbakkelser

1, 2 eller 3 retters
​menu pris - Klassisk

Pris kr. 165,-

1 hovedret

Pris kr. 210,-

2 retter

Pris kr. 245,-

3 retter

Pris pr. kurvert

Minimum 6 voksne kuverter

Festmenu

Forretter

  • Kreativ fisketallerken med udvalg af fisk, skaldyr, spændende salater og hjemmelavet dressing
  • Lameller af koldrøget fynsk gourmetlaks med ristede rugbrødscroutoner, mild rygeostecreme, ærteskud, karse og radiser
  • Oksebresaola med grillede artiskokker, artiskokpuré, bulls blood salat, friterede jordskokker og syltede butternutsquash
  • Carpaccio af oksemørbrad med sennepsvinaigrette, salatbuket, frisk basilikum, ristede pinjekerner, tomatconcassé og høvlet parmesan
  • Italiensk antipastitallerken med pølse- og skinkespecialiteter, hvedegrissini, syltede grøntsager, oliventapanade, hjertesalat og kørvel

Friskbagt brød og økosmør er inkluderet ved alle forretter

Hovedretter

  • Rosastegt kalveculotte stegt med knust madagaskarpeber og mild pebersauce
  • Grillstegt oksecuvette stegt med frisk timian og havsalt, dertil urtebearnaise
  • Langtidsstegt amerikansk oksespidsbryst med laurbær og peberkorn dertil kraftig skysauce
  • Saftigt unghanebryst med cremet kørvelsauce
  • Rosastegt lammeculotte i krydderurtepanade og salviesky
  • Enebærstegt krondyrkølle med rosmarin- og svampesauce
  • Braiserede svinekæber i kraftig skysauce og grove urter
  • Gourmet berberi andebryst med hakkede mandler, hoisinglace og ingefærsauce

​​

Til alle hovedretter serveres to slags salater, hjemmelavet dressing, kartofler samt friske sæsongrøntsager, som passer til retterne

Desserter

  • Hjemmelavet islagkage med to slags is, bærsauce og chokoladepynt
  • Jordbær- eller klassisk tiramisu med kakao, ladyfingers og mascarponecreme
  • Marcipanfrugttærte med friske frugter, vaniljecreme og høvlede chokoladespåner
  • Hindbær Panna Cotta med hindbærgelé, vaniljecreme og hindbærmarengs
  • Limefromage med kiksebund, vacumeret ananassalat med rørsukker og rom
  • Fragilitéroulade med sorbet og vanilleis, dertil frugtpuré og pyntefrugt
  • Gateau Marcel med vaniljesyltede blommer

1, 2 eller 3 retters
​menu pris - Fest

Pris kr. 185,-

1 hovedret

Pris kr. 245,-

2 retter

Pris kr. 285,- 

3 retter

Pris pr. kurvert

Minimum 6 voksne kuverter

Gourmetmenu

Forretter

  • Bagt torskefilet med citron- og timianstegt dybhavshummer, syrlig avocadomousse, soja- og ingefærsyltede nødder, brøndkarsesalat og skum på brunet smør og soja
  • Sukker- og saltbagt rødtungefilet med sauce blanquette, rimmede tomater, syltede kartoffelkugler og friterede jordskokker
  • Cannelloni med fyld af jomfruhummer og havtaske dertil friskhøvlede sorte trøfler, svamperisotto og hvid trøffelolie
  • Terrin af foie gras med syltede græskartern, malt, nødder og hjemmelavet balsamicoglace
  • Lameller af koldrøget Fanølaks med rugbrødscroutoner, mild rygeostecreme, jordnøddemarineret frisésalat, karse og høvlede radiser

Friskbagt brød og økosmør er inkluderet ved alle forretter.

Hovedretter

  • Kalvemørbrad med jomfruhummer som ”Surf and turf”, syltede rødløg, parmesankartoffelsoufflé, ærtepuré med champagne, hummercreme og krydderurtesalat
  • Grillet Jersey oksemørbrad med frisk trøffel, pommes Anna, smørdampet gourmet grønt og sauce ”Amarone”
  • Trilogi af velhængt okse: letrøget oksefilet, rilettes af skank og braiseret bryst, hertil kartoffelchips, pastinakpuré og syltede grøntsager
  • Kongen af skoven – krondyr på to måder: stegt krondyrryg som medaljon rullet i tørret svampeaske, rillettes af bov med krydderurter og pankomel, vilde svampe, lakridsglace samt ristet blomkål og hasselnødder

Desserter

  • Klassisk crème brulée, karamelliseret med økologisk rørsukker, friske bær og solbærsorbet
  • Hvid og mørk chokolademousse med 70 % kvalitetschoklade, hjemmelavet ”chokoshine” og syltede Amarena kirsebær
  • Desserttallerken med udvalg af fem slags kreative desserter efter årstiden
  • Ostetallerken med udvalg af europæiske kvalitetsoste, sprød og sødt
  • Kreativ citronfromage anno 2015 med pære og mandler

1, 2 eller 3 retters
​menu pris - Gourmet

Pris kr. 385,-

2 retter

Pris kr. 460,- 

3 retter

Ønskes kok til anretning: kr. 100,- pr. kuvert​

Pris pr. kurvert

Minimum 10 voksne kuverter

Natmad

​Natmad

  • ​Klassisk biksemad med hjemmesyltede rødbeder, ketchup og rugbrød.
  • Pålægsbord med fem slags pålæg, klassisk topping og friskbagt grovbrød.
  • Udvalg af dagens sandwich med hjemmelavet brød og salater.
  • Wraps med krydret kylling og kebab sprøde salater og tomatsalsa.
  • Uspecificerede smørrebrødssnitter – 3 stk. pr. kuvert.

PRIS PÅ OVENSTÅENDE KR. 60,- PR. RET​

Supper

  • Flødelegeret aspargessuppe med aspargessnitter, kødboller og kuvertbrød.
  • Klassisk karrysuppe med hønsekød ris, peberfrugter og kuvertbrød.
  • Jordskokcremesuppe med sprød serranoskinke purløg og kuvertbrød.
  • Klar hønsekødssuppe med kød- og melboller suppeurter og kuvertbrød.
  • Kartoffel- og porresuppe med hønsekød wasabicreme fraiche og kuvertbrød.

Pris på ovenstående kr. 50,- pr. RET

Obs! Minimum 30 kuverter.​

Vil du have et tilbud? - Skriv til os her!​

Kontakt os hvis du står med et selskab, firmafest eller blot skal finde noget god mad ud af huset

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunderne siger​

Følg med på Instagram​

Kontakt

Tarphagevej 9

6710 Esbjerg V

Tlf: +45 75 15 15 00

E-mail: kontakt@dro.dk

CVR: 10231280

Følg os på Facebook​

Tilmelding til nyhedsbrev

Se vores kontrolrapport