mad ud af huset

​​Den Røde Okse tilbyder et forrygende måltid mad ude af huset til dig, som gerne vil have noget godt og lækkert mad samtidig med, at det skal være nemt.

Mange lækre retter

Der tilbydes på Den Røde Okse utrolig mange lækre retter, og derfor er der også en god sandsynlighed for, at vi har noget, der falder i din smag. Hvis du er i humør til noget udenlandsk mad, så har vi lækker tapas, mens der er smørrebrød til dig, der helst vil holde det dansk. Det kan også være, at du er til en tre retters menu i dagens anledning, og det kan vi naturligvis også klare.

Måske er du bare i det formelle hjørne, og vil bare gerne have en hverdagsret, og det laver vi også. Sidst, men ikke mindst, er der selvfølgelig rig mulighed for at bestille drikkevarer. Vi kan klare alt fra rød-, hvid og dessertvin til øl, sodavand og champagne. Også selvom det er mad ud af huset.

Mad ud af huset – et godt valg

Vi modtager gerne din bestilling i god tid, så vi kan nå at lave den bedste mad til dig og dine bekendte. Derfor er mad ud af huset også et perfekt valg til dig, der sætter pris mad, hvor der er gjort noget ud af det. 

Ring på telefon 75 15 15 00 eller send en mail på kontakt@dro.dk og fortæl os lige præcis, hvad du ønsker at få eller besøg os på Tarphagevej 9 i Esbjerg. Vi vil glæde os til at høre fra dig.

Vil du have et tilbud? - Skriv til os her!​

Kontakt os hvis du står med et selskab, firmafest eller blot skal finde noget god mad ud af huset

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunderne siger​

Følg med på Instagram​

Kontakt

Tarphagevej 9

6710 Esbjerg V

Tlf: +45 75 15 15 00

E-mail: kontakt@dro.dk

CVR: 10231280

Følg os på Facebook​

Tilmelding til nyhedsbrev

Se vores kontrolrapport