3 retters menuer​

​3 retters klassiske menuer

– valgfri sammensætning

​Forretter (serveres på tallerken) 

  • Fyldt spinatpandekage med karrystuvede grøntsager, skinke, små salater og dressing.
  • Kold fisketallerken med ovnbagt laksefilet, friske Nordsørejer, dressing, farverig salat og pynt.
  • Cremet tunmousse med ristede mandelflager, rejer, farverig salat og tomatiseret dressing
  • Sprøde luksus tarteletter med hønsekød i aspargessauce, tomat og hakket persille.
  • Røget lakseroulade med spinatbund, flødeostecreme med tomat og citron, purløgscreme og salat.

Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør.

Hovedretter (serveres på fade)

  • Oksesteg stegt som vildt med brunede og hvide kartofler, fuglerede med waldorfsalat, halve æbler med ribsgelé og flødevildtsauce.
  • Sprængt stegt svinekam med aspargessauce, persillekartofler samt årstidens grøntsager.
  • Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, asier, brunede og hvide kartofler og flæskestegssauce.
  • Gl. dags oksesteg med glaserede perleløg, hvide kartofler, klassiske grøntsager og flødeskysauce
  • Sprængt oksebryst med peberrodssauce, persillekartofler, klassiske grøntsager og hjemmesyltede rødbeder.​

​Desserter (serveres på tallerken eller sendes rundt)

  • Rubinsteinfromage på knust makronbund, fyldte vandbakkelser, flødeskum og chokoladesnirkel
  • Hjemmelavede pandekager med vaniljeis, jordbærsauce og flødeskum.
  • Chokoladenøddekurv med 3 slags is, bærsauce og friske frugter.
  • Hjemmelavet isbombe med 2 slags is, bærsauce, flødeskum og friske frugter.
  • Luftig citronfromage pyntet med flødeskum og chokoladepynt.

3 retters klassisk menu

Pris kr. 300,-

Pris pr. kurvert

Minimum 25 voksne kuverter

Fest til fast pris​

​Fest til fast pris = inkl. øl, sodavand og husets vin.

3 retters ​Klassisk menu i 5 timer

som fest til fast kr. 485,- pr. person

3 RETTERS ​KLASSISK MENU i 8 timer

som fest til fast kr. 745,- pr. person.

Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.

Valgfri natmad.

3 RETTERS ​KLASSISK MENU i 10 timer

som fest til fast kr. 825,- pr. person.

Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.

Valgfri natmad.

​3 retters fest menuer

– valgfri sammensætning

​Forretter (serveres på tallerken)

  • Bagt filet af laks med citronkartoffelpuré, taggiasche oliven, cremet estragonsauce, ægte laksekaviar, crouton og krydderurtesalat
  • Stegt helleflynderfilet med cremet risotto, brøndkarsesalat med granatæble, karseolie, høvlet parmesan og dampede blåmuslinger á part
  • Lameller af koldrøget Hjerting laks med rugbrødscrouton, mild rygeostecreme, jordnøddemarineret frisésalat, dild og høvlede radiser.
  • Oksebresaola med artiskokpuré, syltet butternutsquash, marineret bulls bloodsalat, stegte skorzonerrødder og poppede græskarkerner.
  • Carpaccio af oksemørbrad med sennepsvinaigrette, salatbuket, frisk basilikum, ristede pinjekerner, tomatconcassé og høvlet parmesan.
  • Riellettes af Fanø laks og pocheret laks med råsyltede pærer, granatæblekerner, marineret salat, saltristede mandler og pestocrouton
  • Røget dyrekølle med jordskokmayo, rimmede agurker, sprøde jordskokker, rugbrødscrumble og kinesiske babyspirer

Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør.

Hovedretter (serveres på tallerken)

  • Unghanebryst fra Hopballe Mølle, farseret med krydderurtesouffléfars, kraftig basilikumscreme, spinatkartoffelpuré, grillet fennikel ”sous vide” og dehydrerede tomater.
  • Grillstegt kalvefilet med krydderurtekappe, persillerodspuré, dampede krebsehaler, kalvesky med rosa peberkorn, fennikelcrudité og råstegte bådkartofler med estragonsalt
  • Rosastegt dyrekølle med frisk rosmarin og ristede knuste enebær, confiterede rodfrugter med svampe og persille, kraftig vildtsky med balsamico, rødbedeblade og sprøde bouillonkartofler.
  • Roulade af ”Antonius” svinemørbrad med svampe - og persillesoufflefars, sauce Royal, grøn krydderurtekartoffel, smørglaserede minigulerødder med fennikelfrø samt hjemmelavede flæskesvær med havsalt.
  • Rosastegt Irsk oksemørbrad med tomatiseret bearnaisesauce, kartoffellasagne, syltede svampe, stegte løg og ærtesauté med mynte.
  • Braiserede svinekæber med trøffelsky, knoldselleripuré med brunet smør, glaserede rodfrugter og friterede kartofler med oreganosalt.
  • Rosastegt lammefilet med krydderurtepanade, kartoffelfondant med citrontimian, hvidløg/chili steg​

​Desserter (serveres på tallerken)

  • Terrin med dobbelt chokolademousse chokoladeshine, brombærsirup og brombærkys
  • Tiramisu med espresso bitter kakao, ladyfingers, mascarpone, friske bær og mynte
  • Fragilitéroulade med 2 slags sorbet og vaniljeis, dertil frugtpuré, chokoladesnirkel og friske frugter
  • 3 i 1 - Hindbær panna cotta, gateau Marcel og creme brûlee – friske bær og marengs.
  • Hjemmelavet vaniljeis rullet i Oreo-crumble sprød vaffel, friske bær og myntesirup.
  • Bagt æblekage med mandler, vaniljesoftice, krystalliseret hvid chokolade og dehydrerede æbler
  • Hjemmelavet jordbærparfait med marengsbund, jordbærsirup, syltede jordbær og jordbærstøv

3 retters fest menu

Pris kr. 375,-

Pris pr. kurvert

Minimum 25 voksne kuverter

Fest til fast pris​

​Fest til fast pris = inkl. øl, sodavand og husets vin.

3 retters ​fest menu i 5 timer

som fest til fast kr. 560,- pr. person

3 RETTERS fest MENU i 8 timer

som fest til fast kr. 820,- pr. person.

Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.

Valgfri natmad.

3 RETTERS ​fest MENU i 10 timer

som fest til fast kr. 900,- pr. person.

Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.

Valgfri natmad.

​3 retters luksus menuer

– valgfri sammensætning

Forretter(serveres på tallerken)

  • Bagt torskefilet med citron og timianstegt dybhavshummer, syrlig avocadomousse, soja/ingefær syltede nødder, brøndkarsesalat og skum på brunet smør og soja.
  • Sukker- og saltbagt rødtungefilet med sauce blanquette, rimmede tomater, syltede kartoffelkugler og friterede jordskokker.
  • Krabbeconsommé og krabbesalat med cognac, brunet smør-emulsion, sprød crouton, syltede tomater og karsesalat.
  • Terrin af foie gras de canard med syltede hokkaido græskartern, sprøde maltflager, ristede nødder og hjemmelavet balsamicoglace.
  • Rosace af koldrøget Fanø laks med rugbrød og mandelcrumble, mild peberrodscreme, radisespirer, syltede hyldebær og tallerkensmækkere.
  • Hjemmerøget kammuslingcarpaccio med purløgsmayo, syltede havtorn, sprød bruchetta med parmesan, grillet peberfrugt og vinaigrette på vincotto.

​​

Alle forretter serveres med friskbagte italienske surdejsboller samt Unika gourmet smør.​

Hovedretter (serveres på tallerken) 

  • Kalvemørbrad med jomfruhummer som ”Surf and turf”syltede rødløg, parmesankartoffelsoufflé, ærtepuré med champagne, hummercreme og krydderurtesalat.
  • Grillet Jersey oksemørbrad med frisk trøffel, sprød kartoffelkugle, spændende grønsager og sauce ”Amarone”.
  • Trilogi af velhængt okse: letrøget oksefilet, terrin af skank og braiseret bryst, kartoffel-gaufrette, pastinakpuré, oksesky med timian og ærtesalat med ponzuvinaigrette
  • Kongen af skoven. ”Krondyr” på 2 måder – Stegt krondyrryg rullet i svampeaske, rillettes af bov i pankomel, pommes Anna, svampesauté, blomkålspuré med brunet smør og ristede hasselnødder.
  • Grillet pighvarfilet med sprøde kapers, skovsyre og syltet citron, quenelles af kartoffel og pancetta samt luftig fiskecreme med kørvel.​

Dessert (serveres på tallerken)

  • Klassisk creme brûlée, karamelliseret med økologisk rørsukker, friske bær og solbærsorbet
  • Mørk chokolademousse med bagt sandkage, hindbærsorbet, friske bær og mælkeskum
  • Hvid chokoladeparfait med Amarena kirsebær, chokoladekaramel i lakrids og tuilles
  • 5 slags ”Unika” oste med syltede oliven, hjemmelavet knækbrød og abrikosmarmelade
  • Syltede gulerødder ”sous vide i krystalliseret ”jord” med kørvelsukker og mousse​

3 retters luksus menu

Pris kr. 465,-

Pris pr. kurvert

Minimum 25 voksne kuverter

Fest til fast pris​

​Fest til fast pris = inkl. øl, sodavand og husets vin.

3 retters ​luksus menu i 5 timer

som fest til fast kr. 650,- pr. person

3 RETTERS luksus MENU i 8 timer

som fest til fast kr. 910,- pr. person.

Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.

Valgfri natmad.

3 RETTERS ​luksus MENU i 10 timer

som fest til fast kr. 990,- pr. person.

Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.

Valgfri natmad.

Natmad og øvrige priser​

​Natmad som tilkøb – vælg mellem:

  • ​Klassisk biksemad med hjemmesyltede rødbeder, ketchup og rugbrød.
  • Pålægsbord med fem slags pålæg, klassisk topping og friskbagt grovbrød.
  • Udvalg af dagens sandwich med hjemmelavet brød og salater.
  • Wraps med krydret kylling og kebab sprøde salater og tomatsalsa.
  • Uspecificerede smørrebrødssnitter – 3 stk. pr. kuvert.

​​

Supper

  • Flødelegeret aspargessuppe med aspargessnitter, kødboller og kuvertbrød.
  • Klassisk karrysuppe med hønsekød ris, peberfrugter og kuvertbrød.
  • Jordskokcremesuppe med sprød serranoskinke purløg og kuvertbrød.
  • Klar hønsekødssuppe med kød- og melboller suppeurter og kuvertbrød.
  • Kartoffel- og porresuppe med hønsekød wasabicreme fraiche og kuvertbrød.

​Pris på ovenstående kr. 75,- pr. kuvert 

Obs! Minimum 20 voksne kuverter.​

​Velkomstdrink

  • F.eks. Æblecider med ferskenlikør pr. stk. kr. 43,-
  • Champagne fra kr. 65,- pr. glas

Til kaffen

  • Kaffe og te ad libitum kr. 31,- pr. person.
  • 3 slags hjemmebagte småkager kr. 22,- pr. person.
  • 1 stk. hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade kr. 32,- pr. person.​

​Priser på drikkevarer efter forbrug

  • Husets vine fra kr. 228,- pr. flaske.
  • Div. pilsner eller Egekilde kr. 31,- pr. stk.
  • Div. sodavand kr. 30,- pr. stk.
  • Dessertvin fra kr. 43,- pr. stk.
  • Div. spiritus 2 cl. fra kr. 25,- pr. stk.
  • Cognac 2 cl. kr. 42,- pr. stk.
  • Div. likør 2 cl. kr. 32,- pr. stk.

Fest til fast pris

  • Valgfri 3 retters menu
  • Fri bar med div. øl sodavand, isvand, og husets vin ad libitum.
  • Valgfri opdækning med duge, servietter, blomstervaser og lys.
  • Professionel betjening
  • Flexibel sluttidspunkt med mulighed for udvidelse af arrangementet.
  • Fest til fast pris kan bestilles i festpakker af 5, 8 eller 10 timer.

​Generel information (det med småt)

  • Børn fra 0 til 2 år - uden opdækning 0,- kr. med opdækning kr .100,- pr. kuvert.
  • Børn fra 3 til 12 år -  ½ pris af arrangementet, dog max kr. 300,- pr. kuvert.
  • Afbudskuverter - Fuld kuvertpris ved afbud senere end 2 dage før selve arrangementet.
  • Tillæg for fri bar med 5 slags spiritus, kr. 75,- pr. person, baren åbner efter desserten.
  • Overtid/fortsættelse af fri bar kr. 40,- pr. kuvert pr. time.
  • Mulighed for Udlejning af værelser til udenbys gæster.
  • Musikkuverter ekskl. drikkevarer kr. 150,-
  • Helligdagstillæg kr. 50,- pr. kuvert.

Vil du have et tilbud? - Skriv til os her!​

Kontakt os hvis du står med et selskab, firmafest eller blot skal finde noget god mad ud af huset

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunderne siger​

Følg med på Instagram​

Kontakt

Tarphagevej 9

6710 Esbjerg V

Tlf: +45 75 15 15 00

E-mail: kontakt@dro.dk

CVR: 10231280

Følg os på Facebook​

Tilmelding til nyhedsbrev

Se vores kontrolrapport