Selskabsrestaurant og mad ud af huset

Tlf: +45 75 15 15 00

Tarphagevej 9 · 6710 Esbjerg V​

E-mail: kontakt@dro.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os på 75 15 15 00 eller kontakt@dro.dk 

All Inclusive buffet

Download menukort som pdf

Mandag til fredag: fra 425,- kr. pr. pers.

Lørdag og søndag: fra 485,- kr. pr. pers.

Priserne gælder for min. 25 voksne.​

Ønskes menuen uden All Inclusive begynder menuprisen på 300,- kr. pr. person​.

I standardprisen til All Inclusive er inkluderet:

  • Tre forretter
  • To salater
  • To hovedretter
  • En slags kartoffel
  • En slags sauce
  • To desserter

Buffeten serveres i tre etaper:

  • Forretter
  • Hovedretter
  • Desserter og evt. oste

All Inclusive indeholder desuden:

  • Borddækning
  • Lys og servietter
  • Husets hvid- og rødvin
  • Pilsner og Classic
  • Isvand
  • Et bredt udvalg af sodavand
  • Blomstervaser
  • (Blomsterdekorationer laves mod tillæg)​

Med All Inclusive er I altid sikre på, hvad den endelige regning løber op i.

Vores All Inclusive arrangementer er sammensat med udgangspunkt i 5-timers arrangementer enten fra 12.00 - 17.00 eller fra 18.00 - 23.00.

Festen kan naturligvis fortsætte med All Inclusive udover de fem timer.

Der tages forbehold for moms- og prisstigninger.​

FORRETTER

Evt. tillæg pr. person

Hjemmelavet tunmousse med rejer og ærter, dressing og lakserogn

Peberrøget laksefilet med basilikumaioli, babysalater og krebsehalesalat​

+ 15,- kr.

Rejefad med avocado, rød dressing, citron og friske krydderurter

Koldrøgede Fanø lakseskiver med ristede rugbrødscroutoner, ærteskud og radiser

+ 20,- kr.

Grillet scampispyd med ingefær- og chilimarinade

+ 15,- kr.

Indbagt bakskuld med spinat, æg royal og røget hellefisk

+ 15,- kr.

Bagt laksefilet med lakserogn, sprøde rødløg og krydderurtesalat

Fiskeanretning med dampet fisk, rejer, salater, dressing og citron

Friskfangede blåmuslinger i hvidvinsflødesauce, urter og persille

+ 15,- kr.

Spinattærte af mørdej med røget laks, tomat og mozzarella

Fisketærte med fyld af torsk, soltørrede tomater, feta og revet lime

Mørksejsterrin med krebsehaler, slikasparges og krydderurtedressing

Antipastaplanke med spændende italienske specialiteter

+ 15,- kr.

Quiche Lorraine: lun mørdejstærte med skinke, ost og løg

Knoldselleri-carpaccio med pesto, røget svinemørbrad og soltørrede tranebær

Kold roastbeef med marineret broccolisalat, rødløg og pinjekerner

Tærter med friske grøntsager og æg royal

Cæsarsalat med skiver af kyllingefilet, parmesandressing, croutoner og bacon

+ 15,- kr.

Røget speck på tomat og mozzarellabund, frisk basilikum, grillede artiskokker og oliven

+ 15,- kr.

Klassisk hønsesalat med ananas, sprød bacon og salat

Carpaccio af oksemørbrad med trøffelmarineret ruccolasalat, ristede pinjekerner og parmesan

+ 18,- kr.

SALATER

Evt. tillæg pr. person

Salatbar med 6 slags grøntsager og dressing

+ 17,- kr.

Marineret rødkålssalat med appelsiner, peanuts og persille

Broccolisalat med pastaskruer, bacon, peberfrugt

+ 12,- kr.

Marineret rissalat med skinketern og farverige grøntsager

Fransk hønsesalat med rodfrugter og persille

+ 15,- kr.

Blomkål/æblesalat med citron og honningvinaigrette

Pastasalat med farverige grøntsager

Råmarinerede grøntsager med krydderurter

Tomat- og mozzarellasalat med pesto, pinjekerner og frisk basilikum

+ 12,- kr.

Hvedekernesalsa med koriander, lime og tomat

Bønnesalat med nødder og ingefær

Asiatisk salat med nudler og chili

Orientalsk salat med kikærter og couscous

+ 12,- kr.

HOVEDRETTER - KØD

Evt. tillæg pr. person

Hjemmelavede frikadeller

Helstegt svinemørbrad

Herregårdskinke

Krydret nakkefilet

Grillet kalkun med pesto

Kalkunkrebinetter

Oksespidsbryst

Oksemørbrad

+ 43,- kr.

Oksefilet

+ 28,- kr.

Oksecuvette

Lammekølle

Lammeculotte

+ 17,- kr.

Lammeculotte

Kyllingebryst

Kalveculotte

+ 17,- kr.

Kalvefilet

+ 35,- kr.

Kalvemørbrad

+ 43,- kr.

Unghanebryst

+ 15,- kr.

Andebryst

Dyrekølle

+ 28,- kr.

HOVEDRETTER - KARTOFLER

Evt. tillæg pr. person

Bagte kartofler med kryddersmør

+ 12,- kr.

Små ristede kartofler med skind

Løgstuvede kartofler

Persillekartofler

Pommes frites med pommeskrydderi

Rösti med timian

+ 12,- kr.

Bådkartofler med pankomel og krydderier

Kartoffellasagne

+ 12,- kr.

Gratineret kartoffel soufflé

Kroketter

Kartoffelsalat

Marineret kartoffelsalat med grøntsager

HOVEDRETTER - SAUCER

Evt. tillæg pr. person

Bearnaisesauce

Rødvinssauce

Svampesauce

Skysauce

Tomatsauce

Soja- og ingefærsauce

Urtebearnaise

Mild pebersauce

Vildtsauce

Barbecuesauce

Calvadossauce

Portvinssauce

Dijonsauce

DESSERTER

Evt. tillæg pr. person

Gateau Marcel med vanillebagte blommer

+ 17,- kr.

Klassisk tiramisu med kakao, mascarpone og ladyfingers

+ 17,- kr.

Hjemmelavet chokoladebrownie med overtræk

+ 12,- kr.

Friskskåret frugtsalat med nødderåcreme

+ 12,- kr.

Isbombe med to slags hjemmelavet is og pynt

Hindbærmousse med vanilleflødeskum og makroner

Osteplanke med tre slags ost og tilbehør

+ 25,- kr.

Frugttærte med kransekage, friske frugter og vanillecreme

Hjemmelavet fragilitéroulade med vanilleis og to slags sorbet

Hjemmelavet vanilleis med bærsauce og pyntefrugt

Citronfromage med flødeskum og chokoladestykker

Gulerodskage med hasselnødder og mascarponeglasur

Pandekage med karamel-orangesauce og mandler

+ 12,- kr.

Lun æble- eller pæretærte med vanillecremefraiche

Chokolademuffin med frisk frugt

NATMAD

Evt. tillæg pr. person

Klar suppe med kød- og melboller, suppeurter samt friskbagt brød

+ 75,- kr.

Pålægsbord med friskbagt grovbrød

+ 75,- kr.

Karrysuppe med ris, peberfrugt, hønsekød og friskbagt brød

+ 75,- kr.

Burritos - mexicanske pandekager med tre slags spændende fyld

+ 75,- kr.

Biksemad med hjemmesyltede rødbeder, spejlæg og rugbrød

+ 75,- kr.

Flødelegeret aspargessuppe med kødboller, aspargessnitter og friskbagt brød

+ 75,- kr.

Ungarsk gullaschsuppe med oksekød, kartofler, røget paprika, tomat og friskbagt brød

+ 75,- kr.

Kartoffelporresuppe med bacon, brødcroutoner og friskbagt brød

+ 75,- kr.

Ribbenstegssandwich (lav selv) med rødkål, agurkesalat, salat og dressing

+ 75,- kr.

Hotdogs med alt i tilbehør

+ 75,- kr.

Blandede frisksmurte sandwich med spændende pålæg og fyld

+ 75,- kr.​

ØVRIGE PRISER

Børn fra 0 til 3 år uden opdækning

0,- kr.

Børn fra 0 til 3 år med opdækning

100,- kr.

Børn fra 3 til 12 år

Halv pris af arrangementet, dog max. 300,- kr.

Afbuds-couverter

Fuld couvertpris ved afbud senere end to dage før arrangementet

Velkomstdrink

Fra 43,- kr. pr. stk.

Husets vine

Fra 218,- kr. pr. flaske

Kaffe/te

31,- kr. pr. pers.

Hjemmebagte småkager

22,- kr. pr. pers.

1 stk. kransekage petit four og 1 stk. fyldt chokolade

32,- kr. pr. pers.

Div. spiritus, 2 cl.

Fra 20,- kr. (mulighed for køb af hele flasker)

Cognac, 2 cl.

42,- kr.

Div. Likør, 2 cl.

32,- kr.

Baileys, 2 cl.

25,- kr.

Pilsner/Egekilde

31,- kr. pr. stk.

Diverse sodavand

30,- kr. pr. stk.

Menu trykt på silkebånd

25,- kr. pr. stk.

Overtid/fortsættelse af fri bar

55,- kr. pr. pers. for den første time, herefter 45,- kr. pr. påbegyndt time

Helligdage

+ 50,- kr. pr. pers.

Musikcouvert eksklusiv drikkevarer

145,- kr.

FØLG OS PÅ

KONTAKT

FIND VEJ

Tarphagevej 9

6710 Esbjerg V

Find os på Google Maps her

KONTROLRAPPORT