MORTENSAFTEN

FORRET​

  • Skindstegt sandart med sennepsskum og fermenteret hvidkål
  • Vinterrulle med Kamchatka-krabbe, syltet fennikel og dildmayo

Hovedret - vælg mellem

  • Gl. dags andesteg med brunede og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, ½ henkogt æble med ribsgelé, svesker og flødeskysauce
  • Kreativ andebryst anno 2018

​DESSERT

  • Hjemmelavet ris à l´amande med lun kirsebærsauce og hakkede mandler

​Take away menu

  • Gl. dags andesteg med brunede og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, ½ henkogt æble med ribsgelé, svesker og flødeskysauce
  • Hjemmelavet ris à l´amande med lun kirsebærsauce og hakkede mandler

pris på den røde okse

3 retter: kr. 359,- pr. kuvert

2 retter: kr. 289,- pr. kuvert

Bordbestilling nødvendigt!

Der vil være mulighed for tilkøb af spændende vinmenu

PRIS TAKE AWAY

Pris kr. 225,- pr. kuvert​

Husk at bestille vin til take away menuen priser fra kun 55,- kr. pr. flaske (forhør venligst om vinene ved bestilling)

Vil du have et tilbud? - Skriv til os her!​

Kontakt os hvis du står med et selskab, firmafest eller blot skal finde noget god mad ud af huset

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Tarphagevej 9

6710 Esbjerg V

Tlf: +45 75 15 15 00

E-mail: kontakt@dro.dk

CVR: 10231280

Følg os på Facebook​

Tilmelding til nyhedsbrev

Se vores kontrolrapport